Dé werk-leerplek voor monteurs en zij-instromers

Doorgroeien in
de procestechniek

Ben jij al monteur en wil je jouw kennis en vaardigheden bijspijkeren? Of heb je jouw vmbo-diploma op zak en wil je monteur worden? Dan zit je bij Starcker Factory goed! Want wij zijn dé praktijkopleider in de procestechniek. Ook als je nu in een andere branche werkt en nog geen ervaring hebt als monteur!

The sky is the limit

Bij Starcker Factory kijken we samen naar jouw ambities en talenten. Je begint onderaan de ladder. Hoe snel je die beklimt? Dat is aan jou. Je gaat via een werk-leertraject aan de slag als monteur op het gebied van Food& Pharma. En krijgt de kans om – als het bij je past – door te groeien tot projectmanager, systeem-engineer, constructeur of mechanisch engineer. Dit doe je via uitdagende leerlijnen in drie stappen.

Stap 1. Je volgt een jaar lang de opleiding tot monteur elektrotechniek of werktuigbouwkunde op mbo 2-niveau. Met direct een volledig salaris en 100% baangarantie.

Stap 2. Toe aan een volgende uitdaging? Dan volg je een dag per week een opleiding op mbo 3- en daarna op mbo 4-niveau bij een regionaal opleidingscentrum. Tegelijkertijd ga je bij ons aan de slag als monteur.

Stap 3. Als je na vier jaar de ambitie en het niveau hebt om door te leren, kun je een dag per week een (post-)hbo-opleiding volgen. Bijvoorbeeld tot mechanisch engineer. De overige vier dagen breng je jouw kennis bij ons en op de werkvloer in de praktijk.

Praten kan altijd

Benieuwd of een werk-leertraject bij Starcker Factory bij jou past? Neem contact met ons op of vul het aanmeldformulier in. Dan leggen we je uit wat je precies kunt verwachten en kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

Meld je aan!

Monteurs

Een vliegende start als monteur in de procestechniek

Lees meer

Studenten

Stages met volop kansen om te leren en experimenteren

Lees meer

Werkgevers

Jouw collega’s én de sector laten groeien

Lees meer

Scholen en bedrijven

Wil je gebruik maken van een procesomgeving met hoogwaardige apparatuur?

Lees meer
pijl-naar-boven